Werkleerlijn medewerker ICT

Werkleerlijn

Als je al ervaring met ICT hebt en je aangetrokken voelt tot development, dan is deze werkleerlijn mogelijk iets voor jou. We starten een manier van samenwerken die je veel ziet in ICT. Hiervoor krijg je een Scrumtraining. Vervolgens ga ja aan slag met het programma ‘App development met Apple Swift’. In een half jaar tijd leer je de technische kennis van Swift, Apple’s programmeertaal voor het bouwen van apps. Je wordt getraind door docenten van Apple.

Hierna bekijken we of je zelfstandig een app kunt bouwen voor een klant. En mogelijk kun je je ook verder ontwikkelen in coderen in C# of C++ of in andere frameworks zoals woocommerce.

Bij alle werkleerlijnen wordt naar jou als persoon gekeken om te bepalen of alle stappen mogelijk zijn.

IBN ICT Oss 05_900xRAT

Actief in de ICT

Je leert de ICT vaardigheden door een dynamische invulling van je werk met een verscheidenheid aan opdrachten. Spelenderwijs maak je je zo meester van de ICT aspecten. Afhankelijk van je interesse specialiseer je je op gaming, website design, ICT service, dan wel het maken van apps.

Wanneer kun je aanmelden?

Om deel te kunnen nemen aan de werkleerlijn ICT vragen we je of je je herkent in de onderstaande punten. Mocht dit zo zijn, dan kun je je interesse via het inschrijfformulier doorgeven.

  • Je bent eerder met een MBO4 + niveau, Havo of hogere opleiding gestart. Je hoeft hier geen diploma van te hebben
  • Je kunt, als je het over een onderwerp hebt, goed de hoofdzaken en de bijzaken van elkaar scheiden. Je kunt dus kritisch naar een probleem kijken
  • Je kunt goed Engels lezen en je begrijpt wat er staat
  • Je hebt al programmeer ervaring binnen de ICT (vanuit werk, zelfstandig of hobby)
  • Je hebt al ervaring met websites en/of webshops (vanuit werk, zelfstandig of hobby)
  • Je kunt technische concepten op verschillende niveaus begrijpen, zonder de details te hoeven kennen
  • Het lijkt je super leuk om in de ICT te werken
  • Je kunt zelfstandig werken. Je gaat namelijk zelfstandig programmeren en leren
  • Je hebt er zin in om samen met een projectteam de klus te klaren
  • Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Interesse?
Vul je gegevens in en we nemen contact met je op

Scroll naar top