Onze Professionals

Ons team bestaat uit 29 Unity professionals. Daarmee zijn we een echt Unity bolwerk en kunnen wij het verschil maken voor uw organisatie.

Ons projectteam van 6 medewerkers zorgt ervoor dat uw wensen worden omgezet naar een oplossing die tot u verbeelding zal spreken. Onze klanten spreken zelfs over het WOW-effect als ze onze oplossingen zien. Dat is waar wij het voor doen.

 

Paul van de Ven, Service Delivery Manager:

Door goed naar de wensen van de klant te luistern creëren wij de perfecte oplossing. Vanwege onze specialisatie in Unity kunnen wij intern snel schakelen om de juiste medewerker op het juiste project te laten excelleren.

Paul-200x200
Max-200x200

Max Trum, Unity Expert:

Bij BIT special blijven we continu naar de nieuwste updates en ontwikkelingen in Unity kijken.Hiervoor maken we gebruik van de meest recente functionaliteit, waardoor ons eindproduct efficiënt ontwikkeld wordt.

Rena Panhuis, medewerkster Projectbureau en Unity Expert:

We maken gebruik van een goed uitgewerkte workflow. Hierdoor kunnen wij snel de juiste werknemer koppelen aan de juiste taak. Daardoor hebben wij een goed overzicht welke werkzaamheden worden uitgevoerd, welke blijven liggen, en welke meer aandacht vereisen. We springen hierdoor dan ook snel in op onverwachte zaken om elkaar te ondersteunen.

Rena-200x200
Scroll naar top