Diensten van BIT special

U wilt een website bouwen, een app ontwikkelen of software testen. Misschien wel een ICT-oplossing realiseren die nog veel complexer is. Dan zijn er tal van softwareontwikkelaars die u kunnen helpen.

• Hoe weet u zeker dat uw opdracht de grootst mogelijke aandacht krijgt?
• Dat uw ontwikkelaars alles op alles zetten om het beste resultaat te bereiken?
• Dat ze precies de juiste vaardigheden hebben om dat resultaat te bereiken?

Bij BIT special werken alleen professionals. ‘Anders dan anders’? Dat zeker. Maar vooral briljant in wat ze doen. Samen helpen we u graag met softwareontwikkeling die perspectief biedt: voor u en uw doelgroep, maar ook voor onze medewerkers zelf. In samenwerking met ons moederbedrijf IBN leiden we onze medewerkers op, zorgen we voor een plek waar ze zichzelf kunnen zijn en bieden we ze werk waarin ze uitblinken. Dat geeft een voldoening die nauwelijks in woorden is uit te drukken. In zakelijke termen heet dat Social Return. Wij spreken liever van perspectief.

Standaardoplossingen schuwen we niet, maar eerlijk is eerlijk: hoe specialer de opdracht, hoe enthousiaster we worden. Doorgaans werken we aan de onderstaande producten en diensten.

GAMIFICATION

Serious gaming speelt een steeds grotere rol. In het onderwijs bijvoorbeeld, maar ook in de marketing. Niet vreemd, want met een game creëer je een context vol beleving, waarin leren, instrueren en communiceren een stuk toegankelijker wordt. Daarom hebben diverse van onze medewerkers zich hierop toegelegd.

Sterker nog, we ontwikkelen onze eigen games. Dat doen we in samenwerking met een wereldwijde gaming community èn twee wereldkampioenen gaming. Op die manier weten we zeker dat we bovenop de laatste trends zitten, zowel technisch als qua beleving. Wanna play?

Augmented Reality biedt fantastische mogelijkheden om de werkelijkheid een extra dimensie te geven. Voor beeldende leerstof in het onderwijs of extra beleving in de marketing bijvoorbeeld maar ook voor duidelijke instructies op de werkvloer. Belangrijk daarbij is dat we niet alleen vanuit de techniek denken, maar ook – júist – vanuit de gebruiker en het doel van de techniek. Van storytelling en handleidingen tot en met gaming en visualisaties: wij creëren een nieuwe realiteit.

We werken veelal op basis van Unreal Engine, Unity en Blender.

AR-VR-825x500

APPS

Functioneel, fun of allebei… Een goede, gebruiksvriendelijke app kan ontzettend veel doen in de interactie met uw doelgroep. Bij BIT special bouwen we apps (en desktopapplicaties) die een duidelijk doel dienen en ook nog eens toekomstbestendig zijn.

Daarbij letten we niet alleen op vorm, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid, maar ook op wat de gebruiker van een eigentijdse app verwacht, zoals privacybescherming en veilige informatie-uitwisseling. Met open frameworks kunnen we uw app koppelen aan uw backoffice en externe services, zoals bijvoorbeeld Facebook en Google.

We werken veelal op basis van Apple Swift en Kotlin.

Bedrijfsuitje-Vrijgezellenfeest-Crazy-88-City-App-Game-26

WEBSITES

Voor de één is de website een online visitekaartje, voor de ander een keihard omzetkanaal. In beide gevallen geldt, het moet er professioneel uitzien, zeer gebruiksvriendelijk zijn en tot de laatste pixel zijn afgestemd op het doel dat de website dient. Bij BIT special begrijpen we dat als geen ander.

Een goede webshop is meer dan een website waar je ook kunt bestellen. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke, conversiegerichte webshops. Of het nu om een klein of een groot bedrijf gaat: uw verkoop krijgt een flinke impuls.

We maken uw website volledig responsive, begrijpen waar SEO om vraagt en zorgen voor een CMS waarmee u de site eenvoudig zelf kunt onderhouden. Open source of maatwerk? Dat maakt ons niet uit. Het gaat er vooral om dat we binnen uw budget alles uit de kast halen om uw doel te bereiken.

We werken veelal op basis van WordPress, Woo Commerce, Angular, PHP en JavaScript.

PC-Laptop-Tablet-Mobile

SERVICES

Tool Testing

In de wereld van de softwareontwikkeling speelt testen een belangrijke rol. Als ontwikkelaar wil je immers in diverse fases van het proces weten of de software doet wat deze moet doen, zeker als het om een wat groter of complexer traject gaat. Extern testen biedt dan uitkomst.

Van technische test tot en met acceptatietest, zowel functioneel als niet-functioneel. Wij testen uw software in diverse fases en op uiteenlopende manieren. Uiteraard werken we met de beste testtools, maar ook met mensen die voor dit werk geboren lijken. U krijgt dus niet alleen een kritische test, maar ook een haarscherpe analyse.

We werken veelal met Selenium, BrowserStack, XPath en ObjectScraper.

Backend Development

Écht goede backend developers zijn schaars. Als u een groot, complex of belangrijk project heeft, kan capaciteit (op het gewenste niveau) dan ook een probleem zijn. Goed nieuws, wij kunnen uw projectteam zijn. Óf we kunnen aansluiten bij uw eigen team.

Of het nou om een website, een app of een programma gaat, onze developers hebben zeer veel kennis en ervaring in huis om hun bijdrage aan het project te leveren. Bovendien vormen ze een ingespeeld team dat snel en flexibel inzetbaar is. Voor korte of voor lange duur: dat maakt ons niet uit. Het gaat ons om de uitdaging.

We werken veelal op basis van PHP/Laravel en Firebase.

services_backend_1
Scroll naar top