Logo-Uitjesbazen

We gaan even wat anders doen!

In deze unieke home game ga je de strijd aan met je collega's. De ludieke opdrachten brengen jullie dichter bij elkaar dan ooit te voren.

Even wat anders

In deze tijd werken we massaal thuis. We videobellen en appen met elkaar, maar even gezellig een praatje houden bij de koffieautomaat zit er niet in. De binding met collega’s of bedrijf is er niet meer.

Dat contact missen de thuiswerkers! Onderzoeksbureau MeMo2 vroeg aan de thuiswerkers wat ze het meeste missen aan het werken op kantoor. Driekwart zegt dat ze de interactie met collega’s missen. De flauwe grappen, het gezellig bijkletsen, dit is iets wat thuis lastig na te maken is.

Wilt u het gevoel van saamhorigheid weer levend krijgen onder de collega’s? Dan bent u bij Bit special aan het goede adress. In samenwerking met Uitjesbazen hebben wij het concept “Even Wat Anders” ontwikkeld:

  • Creëer saamhorigheid
  • Blijf hierdoor slagvaardig werken
teams
Vragen
Vraag

Hoe werkt het?

1

Kies een datum en download de app

Even wat anders dan de vrijdagmiddagborrel of afdelingsoverleg? Of juist over de hele dag, tussen de werkzaamheden door? Download de Uitjesbazen app uit de App store of Google Play, kies een datum en tijdstip naar keuze en doe het een keer even wat anders! Voor het spel begint krijgen de spelers een code. Vul deze code in op de Uitjesbazen app en speel samen, maar tegen elkaar het unieke thuiswerk spel. Het minimale aantal spelers of teams  is 10.

2

Ga aan de slag met de opdrachten

Het spel begint meteen. Als speler hoef je niet de te wachten tot de quizmaster met een vraag komt. Quiz, puzzel, zo gek als we het kunnen verzinnen komt het terug. Serieuze opdrachten of doe je liever de fun opdrachten? Je bepaalt zelf welke opdrachten je doet, maar ze zijn allemaal punten waard.  Altijd al eens die serenade aan je collega’s willen geven? Nu kan het want wat deze app uniek maakt is dat je een vraag met tekst, video of foto kunt beantwoorden. Maatwerk op de vragen is mogelijk wat het nog persoonlijker maakt.

3

Live Uitjesbazen-jury

Op het Uitjesbazen Headquarter wordt alles op de voet gevolgd door de jury. Uitjesbazen weet als geen ander hoe je een feestje aan de gang houdt; ze doen niet anders. Foto’s en video’s van de opdrachten die alle deelnemers doorsturen, worden live beoordeeld en voorzien van hilarisch commentaar.

4

Volg je collega's

Wil je die grappige video of foto delen met je collega’s, maar wil je geen tijd verliezen met het scoren van punten? Geen probleem, wat de app uniek maakt is dat al je antwoorden gedeeld worden met je collega’s. Zij kunnen terugkijken hoe die prachtige serenade in het water valt. Zo heb je toch samen dat geweldige teamuitje thuis. Succes verzekerd! Onze ervaring is dan ook: hier wordt nog langer over nagepraat! 😊

Even wat fun, even wat saamhorigheid, en even wat leuks? Even Wat Anders? Dat willen we toch allemaal in deze tijd?

Media

Aanbod

Dagdeel

Nu van € 29,95 voor € 15 per persoon

 

Optioneel:
gepersonaliseerde vragen
Eenmalig € 250

*bedragen zijn exclusief BTW

Hele dag

Nu van € 39,95 voor € 19,95 per persoon

Optioneel:
gepersonaliseerde vragen
Eenmalig € 250

*bedragen zijn exclusief BTW

In het nieuws

"Even wat anders" is een doorontwikkeling op de 'de mafste dag van je leven'. Op zaterdag 21 maart draaiden Uitjesbazen de eerste editie van 'de mafste dag van je leven'. In Erp, met honderd teams en in totaal 420 individuele deelnemers. Een nieuwe thuis game om even je zinnen te verzetten, en dat werd ook opgepikt door de media!

Bekijk het artikel in het Brabants Dagblad over 'de mafste dag'.
Bekijk het artikel van Kliknieuws over 'de mafste dag'.

Bekijk hier de aftermovie van 'de mafste dag van je leven' - zaterdag 21 maart:

Deze bedrijven gingen je voor

Reviews

Zeker aan te raden!
Dany Joan de Rijck van der Gracht|16 juli 2020

Vond het leuk om op deze manier toch iets samen met collega’s te kunnen doen. Veel gelachen, hilarische opdrachten en dat maakt dat je elkaar ook op een andere manier leert kennen. Zeker aan te raden!

Top spel!!
Bas de Rijk|7 juli 2020

"Een leuke interactieve middag gehad samen met collega’s. Door middel van de meekijk functie kunnen we allemaal actief deelnemen, ook vanuit huis op het eigen apparaat. Leuke vragen, spelletjes en raadsels, voor herhaling vatbaar! Erg leuk om tijdens het spelen ook de inzendingen van andere teams te kunnen bekijken."

BIT special

BIT special is een social enterprise die in alle opzichten speciaal is. Met onze bijzondere medewerkers en hoogwaardige oplossingen bieden we perspectief in ICT: voor jou en jouw klanten, maar ook voor onze medewerkers zelf.

Gaming zit in onze genen. Wij zijn gespecialiseerd in cutting edge interactieve walls en serious games.

Contact

Neem direct contact met ons op voor meer informatie en vraag naar de mogelijkheden.

Scroll naar top